nireas

Slide 1

Autentificare

sample iconVă rugăm efectuaţi click aici pentru a avea acces la cursurile e-learning pentru operatorii din staţiile de tratare a apelor reziduale. Cursurile vor fi accesibile din ianuarie 2013.

sample iconÎnscrieţi-vă la Newsletter. Vă rugăm efectuaţi click aici pentru a completa formularul de înscriere şi a primi apoi ştiri despre realizările proiectului şi din domeniu.

sample iconŞtiri. Vă rugăm efectuaţi click aici pentru a vedea ultimele ştiri despre proiect.Logotipurile organizaţiilor co-finanţatoare

Acest proiect este finanţat de Comisia Europeană. Această publicaţie reflectă doar viziunea autorilor, iar Comisia nu este responsabilă pentru rezultatele utilizării informaţiilor cuprinse în această publicaţie.

Supported by the DI-XL project related with the dissemination and exploitation of LLP results through libraries

NIREAS – E-learning pentru tratarea apelor reziduale

PDFImprimareEmail

Bine aţi venit pe pagina Acasă a proiectului NIREAS

NIREAS este un proiect transnaţional care are ca scop să contribuie la îmbunătăţirea educaţiei şi formării profesionale în domeniul tratării a apelor reziduale.

Proiectul îşi propune să atingă acest obiectiv prin oferirea de:

• conţinutul e-learning complet şi de calitate pentru operatorii din staţiile de tratare a apelor reziduale,

• o metodologie care va ajuta de acreditarea competenţelor dobândite prin învăţare non-formală şi informală.

Proiectul se va concentra în principal pe staţiile mici şi mijlocii de tratare a apelor reziduale, care deseori sunt exploatate de personal care nu dispune de competenţele necesare.

Se are în vedere faptul că respectiv conţinutul e-learning şi instrumentul de acreditare vor facilita dezvoltarea şi transparenţa competenţelor forţei de muncă din staţiile de tratare a apelor reziduale, fapt care va permite angajarea de personal mai bine pregătit şi, astfel, se va îmbunătăţi strategiile de management al resurselor de apă şi de utilizare durabilă a apei.

Proiectul este finanţat prin Programul de învăţare pe tot parcursul vieţii (Leonardo da Vinci, Transfer de inovaţie), a început în 2011 şi va fi finalizat în 2013.